Polední menu 19.04.2017

POLÉVKA

Kuřecí vývar se špenátovým svítkem 35,- A-1,3,9

HLAVNÍ JÍDLA

1. 350g
Pečené kachní stehno 174,- pečené kachní stehno na tymiánu, červené zelí, bramborový knedlík A-1,3
2. 200g
Mix gril 145,- hovězí a vepřový steak na grilu, vepřová játra, sázené vejce, pepřová omáčka, americké brambory A-3,7,9
3. 150g
Bratislavská vepřová kýta 129,- vepřová kýta na zelenině se smetanou a hráškem, žemlové knedlíky A-1,3,7
4. 100g
Kuřecí rizoto na kari 116,- kuřecí maso s rýží, kari, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem, okurkový salát A-7,9
5. 100g
Sendvič s kuřecím stripsem 116,- toustový chléb s pikantní majonézou, tomaty, smaženým kuřecím stripsem baleným v kukuřičné strouhance, bramborové lupínky A-1,3,7
Cyklistická restaurace v srdci Prahy.