Polední menu 20.04.2017

POLÉVKA

1.
Zeleninová s bulgurem 35,- A-1,3,7,9

HLAVNÍ JÍDLO

2. 100g
Gnocchi se selečím a houbami 145,- bramborové noky s houbovo-smetanovou omáčkou a mléčným selečím karé, parmazán A-7,9
3. 150g
Štěpánská hovězí pečeně 145,- hovězí pečeně plněná vařeným vejcem, domácí houskové knedlíky A-1,3,7
4. 170g
Kuřecí špíz teriyaki 129,- marinované kuřecí stehenní řízky v sojové omáčce, se zázvorem, česnekem a sezamem, rýžové nudle A-1,6,11
5. 200g
Smažené žampiony 116,- žampiony obalené v trojobalu, tatarská omáčka, vařené brambory A-7
6. 50g
Těstovinový salát s tuňákem 116,- těstoviny s čerstvou zeleninou, koprovým dresinkem, červenou cibulkou a tuňákem A-1,3,4,7
Cyklistická restaurace v srdci Prahy.