Polední menu 21.04.2017

POLÉVKA

1.
Oukrop s uzeným masem a chlebovými krutony 35,- A-1,3,9

HLAVNÍ JÍDLA

2. 150g
Telecí řízek 175,- smažený telecí řízek v trojobalu, mačkané brambory s tvarohem a slaninou A-1,3,7
3. 120g
Filírované hovězí maso 145,- dorůžova pečené hovězí maso v sous-vide, podávané se špagetovým hnízdem Aglio-olio peperoncino, parmazán A-1,3,7,9
4. 120g
Uzená šunka s křenovou omáčkou 129,- šunka od kosti s jemnou křenovou omáčkou, karlovarský knedlík A-1,3,7
5. 170g
Kuřecí karbanátky 116,- přírodní kuřecí karbanátky na grilu, bramborová kaše s restovanou kukuřicí, rajčatový salát A-3,7
6. 50g
Salát s pečenou řepou 116,- listy salátu s marinovanou červenou řepou, kozím sýrem a slunečnicová semínka A-7
Cyklistická restaurace v srdci Prahy.